info@lommaforetagsgrupp.se

Vem vill du se som årets pristagare för 2018?

Ditt lokala företagsnätverk

Lomma företagsgrupp utser varje år Årets Företagare och Årets servicepris i kommunen. I år öppnar vi upp för allmänheten att komma med förslag på pristagare. Med andra ord, det kan bli ditt förslag som ligger till grund för årets pristagare.

Vi vill ha ditt förslag tillsammans med en kort motivering senast 2019-01-31. Skicka in ditt förslag på till info@lommaftg.se. Märk förslaget med ”Årets Företagare” eller ”Årets Servicepris”.

Lomma Företagsgrupp tar sedan under våren fram tre nomineringar inom respektive priskategori. Dessa går vidare till Lomma kommuns näringslivsgala i maj och på denna tillställning kommer slutligen Årets Företagare och Årets servicepris i Lomma kommun att utses.

Årets företagare

Lomma Företagsgrupp utser Årets Företagare i samarbete med Företagarna Öresund. Utmärkelsen ges till en företagare som visat prov på att vara extra kreativ och företagsam, och som fungerar som en inspirationskälla och förebild för andra företagare.

Kriterier för årets företagare

För att bli nominerad till utmärkelsen Årets Företagare ska man uppfylla kriterier vad gäller:

  • Äga & Driva företaget
  • Vara en Ledare & Förebild
  • Visa Kreativitet & Innovation
  • Visa Lönsamhet & Tillväxt

Årets Servicepris

Årets Servicepris går till en person eller organisation som är yrkesverksam i Lomma kommun och som på ett utmärkt sätt levererar god service till sina kunder.