info@lommaforetagsgrupp.se

Näringslivsfrukost: Så ger du presentationen en raketstart!

Näringslivsfrukost: Så ger du presentationen en raketstart!

Laddar Karta...

Datum/Tid
Date(s) - 19/03/2019
07:30 - 09:00

Plats
Örestads Golfrestaurang

Kategorier


Så ger du presentationen en raketstart!
Talare: Regissören Lasse Frid

 

Vill du ha dina kollegors eller kunders uppmärksamhet direkt? Vill du skapa nyfikenhet och intresse redan i början av din presentation? Välkommen till en frukostföreläsning som hjälper dig att ge dina presentationer en raketstart!

Alla som sett Beck eller Morden i Midsomer, vet att det alltid börjar med energi: action, mordet.
Precis lika snabbt vill väl också du som håller en presentation fånga publiken? Säkert, och detta vet alla – i teorin. Men oftast blir det inte så…
I en fartfylld och konkret föreläsning ger regissören Lasse Frid nycklarna till hur du får publiken att lyssna. Du får fem tips att ta med hem och skapa din egen raketstart på firmapresentationen eller säljmötet.

Lasse Frid har erfarenhet som skådespelare, journalist och filmregissör. Sedan 1999 driver han företaget Frid & Freud (www.fridfreud.se) där han tränar kommuner och företag i retorik och kundbemötande. Han håller även “Talarskola för knäsvaga” som blivit en populär utbildning för den som vill utveckla sin presentationsteknik. Med kunder som Tetra Pak, Ikea, Volvo Malmö stad och Cloetta har Lasse fått insikt i många olika branscher och vad som krävs för att skapa intresse.

Frukost är framdukad från kl 07:30

ANMÄL DIG HÄR!