info@lommaforetagsgrupp.se

Möt en nyföretagare – nätverka digitalt

Möt en nyföretagare – nätverka digitalt

Karta Otillgänglig

Datum/Tid
Date(s) - 04/03/2021
07:45 - 09:00

Kategorier


Välkommen till årets första Club Eget den 4 mars som den här gången sker digitalt

Det blir ännu ett Digitalt möte via Zoom, denna gång i samarbete med NyföretagarCentrum Öresund och deras Club Eget
Vi fokuserar på digitalt nätverkande men också en hel del annat.
Vi kommer att få stifta bekantskap med en av våra nyföretagare – Irene Toreheim som lanserat varumärket  I.T O R E H E I M.

Irene kommer att berätta om sin resa, drivkrafter möjligheter och utmaningar.

Här ett smakprov…..

Fotograf: - Den lilla Fotobyrån - Claudia Mårtensson

Fotograf: – Den lilla Fotobyrån – Claudia Mårtensson

Hon har ett ”närodlat” tänk och involverar gärna andra företag i sin verksamhet.

Nu i helgen fotograferades den tredje kollektionen, kallad ” limitless” ,  tillsammans med lokala förmågor allt från studioanvändning, klädmodeller, fotograf, bakomfilmsfotograf och catering. Hon vill skapa arbetstillfällen till fler kreativa modiga själar, som lämnat de trygga för att de vill skapa sitt egna liv och leva ut sina passioner och drömmar.

Hon omvandlade precis sin enskilda firma till ett Aktiebolag och from December 2020 sköter Spalt PR-byrå I. T O R E H E I M S marknadsföring.

Möt Irene Toreheim; en kreativ, ambitiös, positiv, energisk företagare här i Lomma som har som mål att skapa världens bästa arbetsplats. En arbetsplats där familj och balans är en viktig egenskap och där fokus är att ”vi gör det tillsammans, motstånd för en stark, och att våga vara sårbar och be andra om en hjälp är en styrka. Mod är något som finns i oss alla och distansen mellan dröm och verklighet kallas för handling, mitt märke är mer än en kollektion, de är ett sätt för mig att framföra ett budskap”

På plats finns även Handelsbanken och Swedbank som kommer att svara på frågor kring finansiering, vikten av att hålla isär ekonomin när du har enskild firma och när är det dags att besöka banken.

Vi får också besök av Helen Forssander från Företagarna Öresund  som
kommer att berätta om vad Företagarna som organisation kan erbjuda företagare.

Marie Nilsson rådgivare på NyföretagarCentrum Öresund bjuder in till denna träff
och berättar också lite kort om vad vi kan erbjuda.

Men viktigast av allt, vi behöver träffa andra företagare och går det nu inte att mötas som vanligt måste vi prova andra sätt.

Så ni som anmäler er, var beredda på att presentera er och er verksamhet och ta chansen att prata med andra företagare. Det är i mötet det händer!

 

Länk till mötet om den har kommit bort 😉

Join Zoom Meeting

https://zoom.us/j/93024795807

 

Mötet sker i Zoom och en länk till mötet skickas ut till anmälda senast dagen innan av Lagonda Webbyrå som bistår Lomma företagsgrupp med det tekniska arrangemanget kring detta digitala evenemang.

 

Bookings

Bokningen är stängd för detta evenemang.