info@lommaforetagsgrupp.se

Skattetips från proffsen

Skattetips från proffsen

Laddar Karta...

Datum/Tid
Date(s) - 06/12/2018
07:30 - 09:30

Plats
Bjärreds Krog i Bjärred

Kategorier


Öresund: Skattetips från proffsen

 

Företagarna Öresund arrangerar en frukostträff där vi också följer Företagarnas livesändning Skattetips från proffsen

Tycker du att det är jobbigt med bokslut? I vår Livesändning får du tips som underlättar!För alla med kalenderår som redovisningsår är det snart dags för bokslut. Jag har förstått att inte alla tycker att det är den roligaste sysslan som företagare! För att göra det lite enklare för dig har vi samlat tre av Sveriges främsta experter inom området som kommer att dela med sig av sina bästa tips.

Den 6 december kommer vi att livesända ett samtal mellan Företagarnas vd Günther Mårder och dessa inbjudna experter om skatter. Expertpanelen består av: Cecilia Gunne, Advokat och skatteexpert. Anders Andersson, skattejournalist som bl a grundat tidningen Starta Eget. Johan Schauman, deklarationsexpert Skatteverket.

Tillsammans kommer personerna ge sina bästa råd inför bokslutet och som vanligt har våra medlemmar möjlighet att ställa sina frågor både innan och under sändningen.

Har du bokslut vid annan tidpunkt och tror att detta inte gäller dig? Glöm det, din dag kommer också! Se det som att du har längre tid på dig att förbereda dig!

Vi samlas hos Krögaren Diar Haciy som sedan 1 januari driver Bjärreds Krog i Bjärred.

Program för träffen:

07:30 Frukost och presentation av Företagarna

08.00 Livesändning börjar

09.00 Lokal diskussion efter sändningen

09.30  Sammanfattning och avslutning

Som alltid bygger samtalet på frågor från medlemmar i Företagarna. Ställ frågor till vår expertpanel via live@foretagarna.se. Genom att ställa frågorna redan nu – eller i vart fall före sändningen – ökar du dina chanser att få svar på just dina frågor.

Vi tar upp så många frågor vi hinner.

Detta är kostnadsfritt endast föranmälan behövs

Anmäl dig här