info@lommaforetagsgrupp.se

UPPSKATTAT

UPPSKATTAT

Laddar Karta...

Datum/Tid
Date(s) - 29/11/2018
18:30 - 20:30

Plats
Lomma Kommunhus

Kategorier


Välkomna till UPPSKATTAT med jultallrik

Nu är det snart dags för årets jultallrik tillsammans med ett seminarium kring skattefrågor. Vi vet att detta är ett ämne som lockar många och den här gången har vi bjudit in Per Kristersson Auktoriserad Skatterådgivare hos Mazars.
Information om seminariets upplägg:

Strategier i fåmansföretag

Det gäller att vara påläst i skattefrågor för företag och företagare. Detta seminarium ger dig en översikt och lyfter fram intressanta skattefrågor och deras betydelse i olika sammanhang. Fokus för seminariet ligger på de s.k. 3:12-reglerna och för detta regelverks betydelse för bl.a. din bolagsstuktur och för hur vinstmedel skatteeffektivt kan tas ut från ditt bolag. Seminariet kommer också att belysa frågor som gäller hur man på bästa sätt ur, skattesynpunkt, kan ta in nya delägare eller lösa ut gamla.
Skattefrågor för fåmansföretag och dess ägare är ett dynamiskt område och seminariet kommer därför att ta upp en del nyheter på området.
Föreläsaren Per Kristerson är skattejurist och har mångårig erfarenhet av praktisk skatterådgivning med fokus på fåmans-, entreprenörs- och familjeföretag.

Ta tillfället i akt och få tips och råd!

Per Kristersson

Efter informationen bjuder vi på en jultallrik i kommunens restaurang.

Kostnad: Gratis för medlemmar i Lomma Företagsgrupp.
Icke medlemmar: 250 kr.

Anmäl dig nedan, senast den 23 november 2018.

Varmt välkomna!

Vill du bli medlem – anmäl ditt intresse här.
Avgiften är 100 kr det första kalenderåret och därefter 500 kr/år. Läs mer om vad du får för ditt medlemsskap på vår hemsida www.lommaforetagsgrupp.se

Bookings

Bokningen är stängd för detta evenemang.