info@lommaforetagsgrupp.se

Välkommen till Businesslunch på Bjerreds Station i Bjärred

Välkommen till Businesslunch på Bjerreds Station i Bjärred

Laddar Karta...

Datum/Tid
Date(s) - 14/12/2021
11:45 - 13:15

Plats
Bjerreds Station

Kategorier


Så är det dags för vår sista businesslunch 2021. Den 14 december avslutar vi en härlig höst med många välbesökta möten och nya kontakter. Våra businessluncher är oftast välbesökta och ett perfekt tillfälle att nätverka under trevliga former.

Den här gången får vi besök av Charlotte Persson som är en av grundarna till företaget Awaio – en app som fungerar som en delningstjänst för kontorslokaler.

Idag är kontorshyra en av de stora utgifterna för många företag samtidigt som behovet av en flexibel och billig arbetsplats ökar hela tiden.

Awaio använder befintliga kontorslokaler samtidigt som det skapar möjlighet för företag att både spara och tjäna pengar och göra det möjligt att anpassa befintliga utrymmen för olika behov. Varför låta outnyttjat utrymme, arbetsstationer eller möteslokaler stå tomma? Dela istället utrymmet och kostnaden med småföretag och entreprenörer som behöver en arbetsplats i rätt miljö vid rätt tillfälle.

Redan idag finns lokala verksamheter som Bjerreds Station, Stickerapp Lomma med i appen, som är under uppbyggnad och fler och fler ansluter sig.

Ladda ner appen där appar finns och läs mer på deras webbsida 

Vi är också väldigt glada för att våra medlemmar i Företagarna Öresund kommer få ta del av ett specialerbjudande i samband med lunchen.

Som vanligt kommer också en av våra medlemmar att presentera sig lite mer utförligt. Vill du presentera ditt företag lite mer utförligt hör av dig till oss så får du chansen vid kommande aktiviteter.

Anmäl dig här!

OBS! Vid fullbokat evenemang har medlemmar företräde.

Vi följer rådande restriktioner och givetvis stannar man hemma om man har symptom.

Sista anmälningsdag 12 december. Vänligen ange önskemål om specialkost under ”övrigt”

Väl mött – Företagarna Öresund!