info@lommaforetagsgrupp.se

Vem säljer du till?

Vem säljer du till?

Laddar Karta...

Datum/Tid
Date(s) - 29/03/2019
07:30 - 09:00

Plats
Örestads Golfrestaurang

Kategorier


Vill du utveckla ditt företag? – vill du öka din försäljning?

Du bjuds härmed in till en föreläsning som ger dig verktyg för att utveckla ditt företag och öka din försäljning.Tillsammans med Fredrik Slätterhed och Maderik Institute of Management AB får vi en inblick i hur vi bemöter våra kunder och medarbetare.
Kunderna
Vad skulle det betyda för dig om du bättre förstår dina kunder och vad som gör att de väljer att köpa dina produkter och tjänster? Genom ett väldokumenterat verktyg (IPU) får du handfasta tips på hur du bemöter olika beteenden för att öka din försäljning. Våra kunder har alla en bred palett av egenskaper som det lönar sig att känna till för att kunna anpassa vårt bemötande på ett sätt som skapar förtroende och leder till fler och bättre affärer.
Medarbetarna
Genom att förstå hur gruppdynamik fungerar bland dina medarbetare kommer ditt företag att utvecklas. Förstå hur du anpassar ditt ledarskap för att uppnå maximalt engagemang i din arbetsgrupp.
Du får inblick i hur du enkelt kan använda IPU:s verktyg för att bli bättre i din kommunikation och uppnå kraftfulla resultat samt hur gruppdynamik fungerar. Föreläsningen varvas med praktiska exempel och teori.

Presentatör Fredrik Slätterhed, rådgivare, utbildare och f̈örel̈äsare inom ledarskap, kommunikation och konflikthantering

Presentatör Fredrik Slätterhed, rådgivare, utbildare och f̈örel̈äsare inom ledarskap, kommunikation och konflikthantering.

Maderik Institute of Management AB erbjuder rådgivning och bemanning inom två affärsområden.

● Ledarskaps- och teamutveckling

● Projekt- och förändringsledning

Läs mer på  Maderik Insitute of Managements hemsida

Under 2018 skickade Lomma Företagsgrupp tillsammans med Centrumföreningen Lommastråket en ansökan till Sparbanksstiftelsen Skåne om bidrag för att erbjuda kompetensutveckling till våra respektive medlemmar i form av frukostföreläsningar vid sex olika tillfällen.
Detta beviljades till hälften, d v s vi kommer att kunna erbjuda tre intressanta frukostföreläsningar varav denna är den första.

Kostnad: Gratis för medlemmar i Lomma Företagsgrupp och Centrumföreningen Lommastråket.​​​
Icke medlemmar: 250 kr. Det ingår kaffe/te/bulle

Anmäl dig nedan, senast den 27 mars 2019.

Det här projektet är möjligt tack vare bidrag från Sparbanksstiftelsen Skåne och Swedbank och avser Kompetensutveckling för näringsidkare i Lomma kommun.Har du förslag på andra intressanta ämnen som du som företagare vill veta mer om, hör av dig till oss på info@lommaforetagsgrupp.se

 

Bookings

Bokningen är stängd för detta evenemang.