info@lommaforetagsgrupp.se

Junior SM 2020

I år står Lomma som värd till Sveriges största seglartävling för unga - Junior SM 2020

Denna familjefest är årets händelse för seglande juniorer. Arrangemang kommer att hjälpa till att öka intresset för jollesegling och sätta Lomma på kartan för Svensk Segling.

 

Lommabukten erbjuder väldigt bra seglingsvatten och hamnen är perfekt för att skapa en familjär seglingsfest. Junior SM kommer att bli ett samarrangemang med klubbar från Bjärred, Barsebäck och Malmö med placering i Lomma Hamn i augusti 2020 den 7 till 9 augusti.

JSM kommer att bli ett perfekt tillfälle för att marknadsföra företag i en positiv idrottsmiljö. Med digital film och bild kommer vi på ett attraktivt sätt fånga sportens fartfylldhet. Segling är visuellt tacksam genom att kan man fånga naturens utmaningar med vind och vatten och seglarnas kämpaglöd. På land kommer det finnas ett flertal sätt att exponera sitt företag.

 

Vi kommer att jobba med notiser och inlägg med hjälp av film, foto och livesändningar på web, Facebook, Instagram och YouTube.

Vi vill gärna öppna för en dialog för att se hur vi tillsammans kan sätta Lomma och Lommaföretag på kartan före, under och efter tävlingarna. 

 

Hur kan Lomma kommun och dess näringsidkare kan dra nytta av detta stora event avseende direkt ökad försäljning alternativt marknadsföring/sponsring till identifierad målgrupp.

 

Är du intresserad? Kontakta Marcus Skogfeldt, Lomma Sailing Team (LBS jolleseglare och juniorer): 

marcus.skogfeldt@beansincup.se

 

För mer info om JSM2020: https://www.svensksegling.se/SSFtavlingar/JuniorSM