info@lommaforetagsgrupp.se

Lediga Jobb

Ditt lokala företagsnätverk

Ny medarbetare?

Här har våra medlemmar möjlighet att lägga upp lediga tjänster. Söker ditt företag nya medarbetare och gärna vill rekrytera lokalt, lägg upp din annons här.

Maila in din annons eller en länk till annonsen –  info@lommaforetagsgrupp.se så lägger vi upp den här.

TIMAC AGRO International Skane County, Sweden

B2B-säljare

Är du TIMAC AGROS nya B2B-säljare?

Vi söker dig som:

  • drivs av försäljning och tillväxt
  • har passion eller genuint intresse av jordbruk
  • sporras av nya relationer och affärsmöjligheter
  • är nyfiken
  • har intresse för affärer och relationer

Meriterande är om du har praktiska lantbrukserfarenheter eller har en grundläggande lantbruksutbildning. Viktigast för oss är din personlighet och ditt driv!

I rollen erbjuds du en gedigen introduktionsutbildning och som säljare blir du stjärnan i vår verksamhet. Ditt engagemang kommer belönas med både konkurrenskraftig lön och goda utvecklingsmöjligheter. Eftersom du är på resande fot kommer du få tillgång till tjänstebil som får nyttjas privat om så önskas.

Låter detta intressant för dig? Skicka in ditt riktade CV och motivera varför drivs du av försäljning och varför du vill jobba på TIMAC AGRO! 

TIMAC AGRO är ett expansivt företag tillhörande Franska Roullier-koncernen och verkar inom affärsområdena biostimulering, växtnäring och fodertillskott. Vi säljer och marknadsför i Sverige innovativa produkter som ökar avkastning och kvalitet i
både växtodling och animalieproduktion och bidrar därmed till att driva lantbruken framåt.

Vi är en platt, entreprenörsdriven och resultatinriktad organisation med högt tempo. I ryggen har vi en stor multimiljardkoncern vilket öppnar för stora möjligheter till både en nationell såväl som internationell karriär.

Nu söker vi en självgående och driven B2B-säljare till Skåneregionen. I rollen kommer du vara ansvarig för att driva och utveckla försäljning mot lantbrukare samt bygga relationer med lokala distributörer. Du ansvarar för uppföljning av försäljningar och produktutveckling. Du kommer arbeta i ett team som präglas av starkt samarbete, tydligt ledarskap och vi motiveras tillsammans av att uppnå ambitiösa försäljningsmål.  

Innesäljare

Montör lagerarbete

Innesäljare till Aqua Invent i Lomma   – unik möjlighet !

Är du en driven person med stort kundengagemang och service känsla. Då har du nu en unik möjlighet att vara med i den satsning vi nu gör. Aqua Invent strävar mot att varaktigt förändra och utveckla vattenfiltermarknaden och brinner för kunskap och kvalitet. Vi söker nu en innesäljare som vill arbeta i denna mycket intressanta och växande bransch och vill vara med på vår tillväxtresa! 

.

Vi erbjuder dig en möjlighet att vara med och forma företagets kommande framtid där ditt fokus blir kundkontakt men även möjlighet att utveckla våra marketing aktiviteter vidare. Vår styrka är djup teknisk kompetens och förmågan att se kundens behov samt hjälpa till med produkter och lösningar, vi letar nu efter vår nästa stjärna som ska komplettera oss.

Din roll

I din roll som innesäljare kommer du att få mycket kundkontakt via telefon och arbeta med olika administrativa uppgifter såsom skriva offerter och övriga kontorsuppgifter. Vi vill även att du har erfarenhet och kunskap inom marketing med idéer om hur vi kan vidareutveckla allt från vår hemsida till övriga marketing aktiviteter. Detta är en viktig roll i vår tillväxtresa och du kommer arbeta tillsammans i ett litet team där allas insats är värdefull och viktig för företaget. För oss är det viktigt att du trivs i en roll där eget initiativ och ansvar ligger till grund för din arbetsdag. Tillsammans med övriga i teamet kommer du sätta rutiner för att effektivisera processerna och hur vi arbetar.

 Din ansökan 

Ansök senast den 17 januari 2020 I denna rekrytering tillämpar vi ett löpande urval och rekommenderar dig därför skicka in din ansökan så snart som möjligt. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev.

Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta VD Håkan Nordkvist 070-686 03 00 eller maila till: Hakan.nordkvist@aquainvent.se

Vattenrening är en växande sektor inom industrin men också för den medvetna konsumenten. Aqua Invent AB tillverkar vattenreningsutrustning till hushåll, sjukhus och industri. Våra kompletta lösningar grundas på vattnets beskaffenhet och en kravspecifikation. Vi tar i samarbete med kunden fram vattenreningslösningar som kan integreras i befintliga system. Med leveransen följer alltid en utförlig dokumentation för skötsel och optimal funktion av anläggningen. Vi levererar även reservdelar, filtermassor och andra tillbehör till vattenreningsanläggningar.

Just nu söker vi en Montör / Lagerarbetare för tillverkning och leveranser av filter och komponenter från vår produktion i Lomma.

Hos oss får du självständigt och i team ansvara för och delta i produktionen och leverans av kompletta vattenfilterlösningar och komponenter. I arbetet ingår bland annat:  Montage av vattenfilter, – Svarvning – Lager och logistikuppgifter – kontroll av inkommande leveranser – Uppföljning och kontroll av lager – Inventering och övrigt förekommande verkstads och lagerarbete.  

Din profil

Du är händig och van vid montagearbeten – Du är mycket noggrann – Du är framförallt mycket intresserad av tekniskt arbete  -Du kan läsa ritningar – Du har körvana för truck (motviktstruck och skjutmasttruck) – Du talar flytande svenska och har goda kunskaper i engelska.

Vi är ett litet team så en positiv och ansvarskännande inställning är av yttersta vikt.

Erfarenhet av montage eller lagerarbete är en merit. Tillträde enligt överenskommelse i januari 2020.

Ansök senast den 24 januari 2020 I denna rekrytering tillämpar vi ett löpande urval och rekommenderar dig därför skicka in din ansökan så snart som möjligt. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. 

Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta VD Håkan Nordkvist 070-686 03 00 eller maila till: Hakan.nordkvist@aquainvent.se